torsdag 17 april 2014

Mallorca

Flygresan hit gick väldigt bra, kändes konstigt att kunna vara på Skype på flyget :-)
Vi såg även Menorca på vägen hit, dit vi ska i sommar.



Flyget var framme en halvtimme tidigt, så markpersonalen var inte redo när vi kom. Fick sitta kvar och vänta på dem en stund. Sedan var det ganska lång väntan på Mickes cykel också. Han blev nog lite nervös där ett tag.

Vi bor mellan Pollensa och Alcudia, på ett hotell som är fullt med cyklister. Mest tyska sådana. Så det är tidiga frukostar och middagen stänger också förvånansvärt tidigt för att vara i Spanien. Vi var nästan sist kvar första middagen här och de höll på att stänga ner. Blev i vilket fall tidig sänggång, vi var rätt trötta.

Igår var det strålande sol, Micke var ute och cyklade hela dagen, och jag låg vid poolerna och läste. Riktigt skön första dag tyckte jag. Självklart lyckades jag få en snygg tvättbjörns-bränna också.



På kvällen tänkte vi ta en kort promenad, in till alcudia för att äta middag. Det var visst inte så kort som vi trodde. Blev nog över en mil promenad. Men det var det värt. Var nog godaste pastan jag någonsin ätit!

Idag firar vi att vi varit tillsammans i ett år, blir en tur till alcudia på dagen (buss dem här gången) och så middag i Pollensa ikväll. Vi frågade i receptionen vad bussen kostar, fick svaret att det beror på busschaufförers humör. Så idag hoppas vi på ett glatthumör och bra pris.

4 kommentarer:

  1. Grattis på årsdagen! Hoppas ni får en härlig tillsammans!

    SvaraRadera
  2. Grattis, låt det bli en riktig brakmiddag.

    SvaraRadera
  3. Hej,va mysigt det ser ut.Grattis med årsdagen,ser mysigt ut också var din mamma och pappa bor.
    Ha en fortsatt trevlig semester
    Mormor

    SvaraRadera
  4. Fin bild på ön från planet :-)

    SvaraRadera